2 dagar kvar!

Om 48 timmar står jag nog och får nyckeln till nya lägenheten. Nu är det verkligen inte mycket kvar. Jag har pyttelite kvar i köket och sen är fönstrena kvar. Jag har ju sån tur att det är underbart vädet idag så fönstrena kommer nog bli riktigt rena och fina, om jag inte ramlar ut. Hehe.

Först ska jag nog söka lite jobb. Har en lista jag ska gå genom. Som sagt, ett nytt kapitel i mitt liv. Jag vill ha en fast anställning! Det borde väl inte vara så svårt.

Jag hittade en jättefin bikini när jag letade efter en annan. Jag vill ha den! Hoppas verkligen jag kommer köpa den så kanske jag får glida runt i den i Egypten i höst!

Wonderland - Cloud Bikini Top
www.nelly.com

3 dagar kvar!

Jag är verkligen helt utmattad! Det har varit en hård dag idag. Jag vaknade imorse och började göra mig iordning för att träffa Malin och Dan på stan. Jag åt en riktigt god smörgås med lax och wasabicreme och drack en cafe latte till. Det var lite starkt men ååh så gott.  Vi pratade om vad som hade hänt sista tiden, mycket trevligt. Sen följde dom mig nästan till dörren och åkte sen hem. Det var då mitt arbete började. Jag satt direkt igång med att packa. Var tvungen å gå genom mina kläder idag för jag var väldigt hängig igår. Orkade bara gå genom lite papper. Sen satte jag igång med köket också och det tog inte några timmar! Oj oj oj! Jag har ändå bara en kokvrå men äntligen är det klart. Sen har jag tvättat kläder också. Känns äntligen som om jag börjar komma nånstans. Tror jag kan ta det ganska lugnt men jag kommer säkert komma på tusen småsaker å göra.
En jobbig grej som vi insåg i fredags var att vi var lite sena med att ändra elen. Man ska visst ringa minst fem arbetsdagar innan så dom hinner ändra elen. Om man vill ha den ett speciellt datum innan dom fem dagarna så måste  man betala 1000 kr. Det är så typiskt. Men vi har funderat... undra om det är svårt att vara utan el i ett par dagar. Det jobbigaste är nog att det kan bli ganska kallt. Får se. Vi ska ringa och prata med dom först och se vad dom säger. Pierre ska visst försöka få det att gå igenom genom att säga; "Om vi inte får elen på onsdag får vi helt enkelt byta elbolag." Vi får se om det funkar.

I sommar ska jag till Finland också. Det kommer bli så otroligt roligt! Jag och Pierre ska låna mammas och Heikkis lilla jordgubbe å åka runt i. Sen ska Jouni och Anna åka med oss från Stockholm. Det blir ju mer ekonomiskt å åka fler i samma bil, för å inte tala om miljövänligt! :) Det är iaf bestämt att vi ska åka kvällsturer så vi kan festa på båten också. Vi åker torsdag 30 juli och är hemma 5 augusti. Det är så extremt mycket sprit på festen, och är man en riktigt finne så ska man dricka ordentligt vilket jag antagligen kommer göra. Jag kommer absolut inte vara ensam om det.

Nu ska jag lägga mig i soffan och jag kommer antagligen somna där också.

Ta ta

5 dagar kvar!

Nu är det riktigt nära! Imorrn ska jag gå genom mina kläder och packa ner nästan allt. Ska nog bara ha kvar det jag beräknas ha på mig dom närmaste fem dagarna. Jag kommer sakna min lägenhet! Den är så central, billig, underbar utsikt och jag tycker om mina grannar. Dom tycker också det är tråkigt att jag ska flytta, det är vad dom säger iaf. :)

Jag älskar dom här fredagarna. När jag har slutat jobba vet jag att jag har 3 dagars ledighet framför mig och jag kan göra vad jag vill! Ni som inte har jobbat på torget har verkligen ingen aning om hur det är. Man gör allt för att kunna sluta 2 minuter tidigare, jag skojar inte. Så då är inte dom här närmaste 3 dagarna någe fel!

Det är dags å ta tag i Beach 2009 nu också! Man vill ju inte se ut som en blek flodhäst när man glider runt på stranden.

Nu ska jag lägga mig så jag orkar packa.

Natti!

Lite mer tjat om nya lägenheten!

Nu är det bara en vecka kvar till vi flyttar. Det är fortfarande lite grejer kvar att göra. Adressändring och elen är kvar. Snart ska jag till clas ohlson och köpa snöre tejp och fler sopsäckar som jag ska slänga ner kläder i. Det är riktigt svårt å slänga saker. Jag har inte slängt alls mycket. Meningen är ju att man ska rensa bort massa skit när man flyttar men allt åker bara ner i lådorna. Den här nya lägenheten känns som ett nytt kapitel i mitt liv. Jag har mycket ledsna, glada och roliga minnen i den här lägenheten. Jag har verkligen haft det bra här. Jag kan inte tacka Janne nog för att han hyrde ut den till mig. Det känns som ett steg närmare vuxenlivet när man skaffar en trea. Hehe Vi får se var nästa steg blir.

Nu blir det kanske en film. Sen clas ohlson. Sen packa. Sen diska.

Ta ta

Slappsöndag

Hade en liten fest igår som inte alls var planerad. Meningen var från början att bara jag och Linda skulle se finalen av melodifestivalen men sen kom det lite mer folk och med dom kom det även alkohol. Men det var riktigt roligt faktiskt. Jag och Emelia lyckades tappa bort alla så vi gick till Klaras själv. Där hittade vi Pierre och hans kompis Emil. Jag säger hej till han och helt plötsligt slänger han fram snorren och visar att han har piercat den. Han hade gjort det själv galningen.

Idag har jag inte gjort mycket. Jag har inte ens plockat bort alla flaskor som står i lägenheten. Jag tar det imorrn. Jag är antagligen ledig imorrn med. Jag låg hela dagen i soffan och mättade värtsta hungern med lite överblivna chips från igår och väntade på Pierre så vi kunde äta pizza. Han jobbade idag stackarn. Då ringer jag han när han har slutat och ska fråga vilken pizza han vill ha. Då säger han att jag ska göra mig iordning för vi ska ut och äta. Jag tar en dusch, sätter upp håret och drar på mig en klänning. Sen gick vi till Efesos. Det var så gott. Hade ju inte ätit något på hela dan. Jag åt plankstek för första gången i mitt liv. Det var underbart gott! Jag älskar överraskning så Pierre ligger på plus. Fast det brukar han göra. Han har däckat totalt i fotöljen. Vilket jag tänker göra i sängen om cirka fem min.

Natti!

Luleå-Frölunda

Idag har jag och Pierre för en gång skulle varit lediga tillsammans. Så vi gick en sväng till Rusta och köpte flyttkartonger. Ibland är det bra med reklam. Fast för det mesta ligger det bara överallt i lägenheten och skräpar. Jag trodde inte kartongerna skulle vara så stora och otympliga och bära hem. Så vi var tvungna att ta bussen fyra busshållplatser. Hittills har jag packat ner 3 lådor. Det är ju så kul! 3 veckor och 2 dagar kvar!

Nu ska jag titta på hockey. Mitt och Pierres lag spelar mot varandra! Luleå (mitt lag) mot Frölunda (Pierres lag).

Ta ta