Hos Linda

Då satt man hos Linda. Det kan man aldrig göra för mycket. Vi har fixat lite idag. Vi köpte en massa cider idag till vår 25-årsfest. Jag ser verkligen fram emot det.  Fast jag är lite osäker på om vi köpte tillräckligt, men vi får köpa mer om vi märker att det kommer fler än vad vi tror.

Jag har fått väldigt mycket gjort idag. Nu är jag redo å dra bort en vecka. Det var skönt å fixa allt, för annars hade jag bara oroat mig för det i Finland och det vill jag inte.

Jag blev utkörd från mitt hem idag. Pierre skulle ha grabbkväll med tvspel och öl. Hade ju varit skönt å vara hemma eftersom vi drar men jajja.

Nu ska vi äta kort med bröd och se på nån svensk vampyrfilm.

Hejdå Lilltå!

Det var visst ett tag sen...

Jag har verkligen slutat blogga... men jag har en bra ursäkt. Min dator är paj! Jag går mest och väntar på att nån ska säga "jag kan fixa den åt dig gratis!" Jag älskar min dator. Mina grejer och bilder. Det är inge fel på Pierres men den är ju inte min. Jag var ju igång ordentligt där ett tag.

Ja vad har hänt sen sist då; Jag jobbar numera på Lek & Bus-landet och inte torget längre. Samma jobb men mycket bättre stämning. Det var längesen man ville gå till jobbet. Vi bor iaf kvar på norr och det börjar nu, sakta men säkert, kännas som ett hem. Häromdan fick Pierre ner sina grejer i källaren och vi har köpt en ny fin tv!

På torsdag åker vi till Finland. Det ska bli så kul! Jag hade lite panik idag för jag har ansvaret för biljetterna till båtresan över och jag hittade inte dom... Jag rotade genom hela bokhyllan där jag trodde att dom låg, men icke. Jag går till sovrummet och då ser jag några knöliga papper som Pierre hade kladdat på på baksidan. Halleluja! Det var biljetterna. Kommer bli pinsamt å visa upp dom. Jag är bara glad att jag hittade dom. Jag kunde lika gärna ha slängt dom och vi hade fått betala en båtresa till. Inte så kul. Det kommer bli en lång åktur. Först ska vi åka bil till Stockholm. Över med båt och sen från Åbo ska vi åka 40 MIL norrut. Många timmar i minibilen också. Det kommer nog inte bli så jobbigt för mig för jag är ganska kort, men för dom andra tre. Dom kommer inte kunna sträcka på benen alls.

Jag jobbade ett riktigt hårt pass idag. 10-20 och det var extremt mycket folk där. GALET! Allt var kaos och vi var för lite personal. Jag sa till dom att dom kunde ringa in mig imorrn men börjar ångra mig. Jag måste packa och göra massor med grejer imorrn. Jag ska upp kl 0700 för att hinna med allt. Det ska packas, städas, ringas, beställas, betalas, diskas, sökas, köras, köpas, hämtas, skjutsas och tvättas. Busy day! Men jag gillar det. Hoppas dan går snabbt för jag vill att det ska bli torsdag snabbt!

Nu är det dags å sova så jag orkar upp imorrn.

Natti natti pussgurkor!