Jobbat idag

Den här dagen har varit lång idag fast jag får skylla mig själv. Jag hade ingen kraft för jag åt bara ett äpple till lunch, men det var bara för att jag åt en riktigt stor frukost och var inte alls hungrig vid lunch. När vi satt på bussen hem från jobbet sitter jag och Jennie och pratar om att äta pizza när vi kommer hem, men istället för att äta på var sitt håll så bestämmer vi oss för att äta pizza tillsammans på Elvis. Den var så underbart god! Godaste pizzan på länge! Yummy!

Även idag när jag kom hem var grabbarna hos oss. Dom sitter nu här bredvid och äter kebab. Här har vi dom;



Nu är det Robinson på tv så jag ska se klart på det.

Todilooo

Underbar dag!

Idag har det varit fullt upp hela dan. Vaknade, åkte till jobbet, kom hem och fixade till mig för jag skulle iväg till min kompis Annie. När jag kom dit så satt det ett stort gäng ute grillade. Dom frös så vi gick inte redan efter en kvart ungefär. Sen satt vi inte och pratade, och efter ett tag kände jag att jag började bli riktigt trött så jag åkte hem. När jag kommer in i trapphuset hemma hör jag en massa röster och musik och tänker att; "Trevligt, nån har fest" Men ju närmare lägenheten jag kommer desto högre blev rösterna och musiken. Då var festen hemma hos mig och Pierre!  Grabbarna har flyttat festen hem till oss. Det gjorde inte så mycket för dom drog efter ungefär 20 min.

Så nu sitter jag här nyduschad i morgonrock och tänkte sova snart. Kanske somnar till X-men. Jag vill se nya filmen om Wolverine! Jag tror den är riktigt bra.



Här var lilla jag innan jag åkte till jobbet.

Nu ska jag lägga mig. Känner att ögonen inte riktigt hänger med. Natti!

1 Maj

En ny månad nu!
Det hände inte så mycket igår. Jag åkte till universitetet och där hann jag vara i ungefär en timme, men jag hann inte gå runt nåt på studentgatan för jag skulle träffa Pierre på stan. Jag åkte in och vi hann inte se brasan men vi fick se en massa fina fyrverkerier. Det var riktigt mysigt. Jag tog ett glas vin och Pierre tog en öl och sen åkte vi hem. Jag somnade runt 12 men ändå var jag riktigt trött imorse när jag skulle upp så jag tog en timmes extra sovmorgon. Jag hinner skriva mer eftersom jag tog sovmorgonen.

Nu ska jag iväg och tjäna pengar!

Tjingeling!