Underbara frukost!


En ny dag!

Godmorgon mina vänner!

Idag var jag verkligen inte uppe med tuppen. Jag vaknade inte förärn 1127 men jag tror det var behövligt. Jag har gått upp så tidigt varje dag sen vi flyttade hit. Jag kanske inte känner mig riktigt hemma än när jag sover. Jag vet inte.

Det är ju så underbart väder idag med!

s

Vad händer idag då undrar väl ni?! :)
Närmast ska jag äta frukost och göra mig lite fin. Sen ska jag nog ta en promenad i solskenet. Ikväll kanske vi ska till universitetet, vi får se om vi tar oss dit. Vi ska iaf se brasan vid slottet. Det blir första gången jag får se den. Det är säkert inget märkvärdigt, bara en brasa, men då har jag i alla fall sett den.

Ha den mest fantastiska dag!

Fotboll

Nu har jag varit och kollat när grabbarna spelade. Jag kände att jag tog på mig lite för lite kläder så det blev lite kyligt efter en stund.



Nu ska vi kolla på första avsnittet av Söndagsparty för vi missade det. Se om det är nåt man ska fortsätta titta på. Sen blir sova för jag är helt trött i huvudet.

Sov så gott mina små älsklingar!

Willys

Nu har jag äntligen gjort det. Jag ville bara säga åt alla och vara tysta på bussen. Varje litet ljud kändes som om nån slog mig med en hammare i huvudet. Nu är det bättre. Jag har fått i mig lite mat, min otroligt onyttiga middag. Det blir bättre ikväll när jag måste laga mat åt Pierre också. Han har lite högre krav. Ne det blir snart Anna Skipper snart om jag fortsätter såhär! Hehe



Eftersom vi inte har nån kabel till vår kamera så får jag använda min mobil om jag ska få in några bilder här. Jag tänkte försöka göra min blogg riktigt snygg också men då behöver jag nog lite hjälp. Får se när det blir.

Nu ska jag göra mig lite fin för jag ska iväg och titta på när Pierre spelar lite fotboll. Dom på IKEA har bestämt sig för att bli lite hurtiga och spelar fotboll en gång i veckan. Det tycker jag är skitbra, att man umgås med folk man jobbar med, på fritiden också.

Ni får ha en underbar kväll!

Aj aj

Jag har sån otrolig huvudvärk idag. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte gå och lägga mig för jag är absolut inte trött. Jag måste iväg till willys idag.  Måste verkligen.  Det är bara å ta tag i det och åka iväg.

På med solglasögonen!


Sova

Nu är jag så himla trött. Det var en kämpig dag på jobbet. Den var inte lång och tråkig utan fartfylld och ganska rolig, men jag känner av att jag har sprungit som ett djur.

Nu är jag ledig 2 dagar igen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vet vad jag borde göra men vi får se hur mycket jag verkligen tar tag i.

Nu är det dags å lägga sig i underbara säng. Den är ju fantastiskt skön

http://www.hastens.com/upload/1360/Citation_env.jpg

Sov så gott allihopa!

Peace out!

Jobba

Då ska man jobba idag... Jag har inte ens ringt in och frågat när jag börjar men jag chansar på halv 12. Jag hoppas på en del folk som shoppas annars får vi en så tråkigt arbetsdag. Städa, städa och åter städa.

Ugly Bettys går perfekt tid innan jag ska dra till jobbet så jag har börjat följa det igen. Det är ju bra! :D

Nu måste jag iväg och kämpa!

Ha en bra dag allihop!

Sommar och sol!

Idag tog jag mig ur lägenheten. Jag trodde att jag skulle behöva hoppa in och jobba, eller jag var ganska säker på det. Så jag duschade och gjorde mig iordning. När jag gick till bussen så tänkte jag att jag ringer en extra gång för å säga att jag kommer men då sa dom att det var så lugnt så jag behövde inte komma. Då stog jag ändå och väntade på bussen så jag åkte in till stan. När jag satt där och funderade hade jag inte nån aning om vad jag skulle hitta på. Då kom jag och tänka på Annie, min Annie. Hon mötte upp mig och vi tog en fika. Så underbart väder! Det blåste men det blåste inte alls kallt. Vi gick runt en stund och sen var klockan redan 1715 så vi bestämde oss för att röra oss hemåt. Så nu är jag hemma. Halv åtta börjar ett Eurovisionprogram på tvåan och kl åtta börjar ett annat eurovision på ettan. Så jag har en del å kolla på ikväll! Men innan dess måste jag städa och diska lite.

Bara 25 min kvar. Dags å ta tag i det...

Seg i kroppen idag

Jag hade en bra dag igår. Jag och Pierre var för en gångs skull lediga tillsammans så vi tog en sväng på stan. Pierre klippte sig sen blev systemet. Sen kom vi på att vi har restaurangchansen så vi gick till sibylla och köpte hamburgare. Efterrätt måste man ju ha så det blev glass vid slottet. Precis när vi hade ätit upp glassen kom bussen och vi bestämde oss för å åka hem. När vi var hemma började jag göra mig iordning för å dra iväg till Linda. Dit kom även Jennie och Ros-Marie. Vi drack lite vin och pratade om allt möjligt. Sen var Ros-Marie så snäll så hon skjutsade in oss till stan för vi skulle äta på Hellas. Jag tog friterad scampi vilket var riktigt gott tyckte jag, men Jennis och Lindas mat så inte heller fel ut. Vi var sen på väg till Pitchers men kom inte längre än Olearys för där satt Linda och hennes kompis. När vi hade suttit där en stund kom Jassi och Jasse förbi och jag följde med dom till Björnstugan för jag kände att det ryckte i dansnerven. Vi tänkte först gå till Frimis men det var så lång kö så vi kände inte för å stå där. Jag dansade med brudarna men jag sprang mest runt själv. Sen fick jag panik för jag hade tappat mina cigg och precis då ringer Pierre och är utanför Björnstugan så vi går till BK:s och äter. Sen tar vi oss hem och somnar direkt.  Nu sitter vi här och är ganska sega. Det blev lite mer dricka än vad som var planerat. Jag kan ju säga att det var tur att dom inte ringde från jobbet idag. Jag hade fått pallra mig upp ur sängen men det hade inte varit roligt.

Förresten så ringde dom från Lek & Bus-landet och jag ska dit och provjobba om 2 veckor. Jag hoppas det går bra för då har jag chans å få lite extra pengar. Det behöver jag verkligen. Kanske jag har chans att spara lite! Jag tänker nu att jag lätt skulle kunna jobba 6 dagar i veckan men jag vet hur stressad jag skulle bli. Och jag vill inte få för mycket förhoppningar på det här extrajobbet heller för då blir jag bara besviken om dom inte ringer in mig. För jag har hört om 2 personer som har extrajobb där som dom inte har ringt in en enda gång... Det låter lite konstigt för då förstår jag inte varför dom tar in mig om dom redan har folk dom kan ringa.

Nu ska jag lägga mig och kolla på ett program om feta husdjur och jag vet att jag kommer vara riktigt arg när programmet är slut. Jag förstår inte att folk ger sina husdjur så mycket mat bara för å komma med i Guiness Rekordbok.

Ta ta

Barnvakt

Idag börjar jag inte jobba förrän 1400 och då passade min syster på att gå och klippa sig å färga håret. Så nu sitter jag barnvakt åt underbara Anton. Man blir bara mer och mer sugen på att skaffa en egen liten kotte. Jag tror inte man kan förstår känslan av att vara mamma förrän man har testat det själv. Så mycket ansvar! Vi har varit och lekt i lekparken här utanför och träffade en pappa med en lika liten bebis. Först var Anton inte så leksugen men sen kom han igång ordentligt.

Det känns inte kul å jobba till 22 ikväll. Dagen kommer bli riktigt lång. När klockan slår 20 så kommer man tänka att man kan ha slutat då.

Nu ska jag fortsätta leka med lillkisen.

Ta ta

Såå trött!

Jag vet verkligen inte vad som har hänt med mig sen vi flyttade hit. Det enda jag gör när jag är ledig är och tittar på tv. Det är underbart väder ute och jag går inte ens utanför dörren. Jag är så trött fast det är ljust ute. Jag vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till. Nån som har några tips som inte är energidrycker, för dom känner jag inte hjälper mig.

Nu är båtresan till finland bokad och betald, men jag har inte begärt om semester än. Jag tror inte det är något problem. Det jobbiga är att om jag nu skulle få en nytt jobb till sommaren kanske jag inte kan få semester just då eftersom det är då alla vill ha semester. Fast jag tror inte det är så stor chans eftersom jag knappt har sökt några nya jobb.

Jag upptäckte tradera i tisdags. Det är hur kul som helst fast man inte köper något. Jag var riktigt nära och köpa en vit LV plånbok igår men sen bestämde jag mig för att stänga av datorn och gå till jobbet. Det var sååå nära. Det kommer bli farligt om det kommer upp en till sån plånbok.

Nu ska jag rycka upp mig och städa å diska. Jag kanske pigganar till lite eller så blir jag helt slut och somnar som en stock efteråt.

Ta ta

Bor på norr!

Nu har jag äntligen börjat få ordning på lägenheten. Det har varit mycket å göra. Det som är kvar är lite gardiner och tavlor. Sen ligger Pierres grejer i en hög i lilla rummet. Får se när han tar tag i det. Jag har inte riktigt fått den där hem-känslan än men det kommer väl. Den gamla  lägenheten kändes så mycket mysigare på nåt sätt. Men det var nog för att den var mindre också.  Annars trivs jag riktigt bra faktiskt. Jag älskar verkligen balkongen och garderoben. Det är så fint i garderoben med alla kläder. Man ser exakt vad man har istället för att hålla på att rota fram grejer varje dag.

Jag trodde jag skulle slippa bli sjuk. Jag var riktig hängig en lördag för ca 2 veckor men sen på söndagen mådde jag bra. Trodde inte det skulle bli mer med dig. Men nu kom allt på en gång. Bara jag slipper febern så är jag nöjd.

Jag tycker verkligen inte att Xena Krigarprinsessan är bra. Jag har på det i bakgrunden nu... Det känns som om den serien har hållt på i en evighet och det måste ju betyda att det är en del som tittar på det. Alla har vi olika smak.

Får se när jag kan skriva nästan gång. Har fått ett ritkigt stort virus på datorn så jag tror Pierre ska sätta igång sin dator och föra över allt från den här så vi kan fixa den här. Hoppas det går!

Nu ska jag försöka ta mig till stan och köpa ett tangentbord.

Ta ta