Den här dagen

Idag har jag verkligen baaaara sovit. Jag sov från och till tills halv fem idag. Jag vet inte vad det är med mig. Skulle ha träffat linda idag men orkar verkligen inte. Jag måste i alla fall diska och handla mat idag.... och laga maten. Måste ha matlåda till jobbet imööööra. Jag måste säga att jag är lite trött på maten på Lek&Bus. Salami-brie-smörgåsarna är riktigt goda, men lite omväxling skadar ju inte.

Jag och Pierre var och kollade på bilar i fredags. Vi gick i 3 timmar. Sen kom Emil och hämtade oss och vi åkte runt lite till. Det var ganska roligt för att man visste att man kanske skulle köpa bil. Så blev det inte utan vi väntar lite till, tills vi hittar nån liten söt bil. Jag längtar! Ska bli skönt å kunna vara lite friare.

2-3 december drar jag och Pierre till Stockholm!!! Vi kommer antagligen sova över hos Sofi och Niklas. Riktigt skoj kommer det bli. Jag får äntligen göra av med pengarna jag fick när jag fyllde 25 och sen får jag ju välja nån upplevelse. Om ni vill får ni gärna gå in på www.upplevlsepresent.se och hjälpa mig. Jag vet verkligen inte vad jag ska välja.

Nu måste jag ta tag i dagens måsten. Jag skulle verkligen vilja ha en enda ledig dag som jag inte måste göra nånting om jag inte vill. Blir aldrig så...

http://www.middagsmaten.se/filer/matkasse.jpg

Hoppas alla får en trevlig helg!

Utvilad

Nu har jag varit ledig 3 dagar och jag är riktigt utvilad. Så himla skönt! Idag börjas det igen. Det är inte jobbigt å jobba på Lek & Bus. Så himla skönt! Nu börjar höstlovet så jag ser fram emot en fullspäckad vecka med massor å göra på jobbet. Vi har tagit in en del extrapersonal.

Jag klippte mig häromdan. En riktigt impulsgrej. Jag gick in på Bellbox på marieberg bara för å kolla vad för grejer dom hade. Jag hade aldrig varit därinne förr. Jag gick ut därifrån men vände ganska snabbt och gick in igen. Det var en tjej där som såg ut å vara duktig på å klippa. Så jag gick fram till henna och frågade om hon hade tid å klippa och jajjamensan det hade hon! Det blev lugg och uppklippt, som jag brukar ha fast mycket snyggare. Om ni ska klippa er nånstans så gå till Bellbox och fråga efter Sandra. 410 kr tycker jag inte är farligt när man får ett riktigt bra resultat som man verkligen är nöjd med. Bara ett tips från coachen!

Nu måste jag fixa det sista innan jag drar till jobbet!
Ha en underbar dag allihopa!
http://www.elite.se/files/imagecache/offer_main_image/files/lekobus_stor.jpg

Ledig

Jag sitter här i soffan men datorn i knät och bara tar det lugnt.

Igår åkte jag, Johanna, Linda och Linn till Cesse och spelade poker. Det var mycket trevligt fast jag förlorade. Sista handen körde jag all-in på en skithand, för det var bara 3 min tills jag var tvungen å gå till bussen. Sen sprang jag till bussen.

Imorrn kommer Tyson komma hit runt 7, sen ska jag vara vara hundvakt hela dan. Vi får se hur det går, men jag tror vi kommer bli bra kompisar. Han är ganska vild och han har mycket energi men så är han ju unghund också. Vi ska ta en riktigt lång promenad imorrn i Venaspåret. Nån som vill med?

Mitt favoritprogram har blivit Djurpolisen i Phoenix. Jag tycker det är riktigt bra. Jag blir bara mer och mer övertygad om att mitt drömjobb är att hjälpa djur men jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas...

Jag tänkte försöka mig på å baka ciabatta-bröd idag. Det tar ju ganska lång tid och det passar bra nu när jag är ledig både idag och imorrn.
Se hela bilden



Hoppas alla har en underbar dag!
/Saara

Strålande höstväder!

Varför skriver jag inte här oftare... jag vet inte...

Om ni vill veta så jobbar jag för en gångs skull ganska mycket. Har iaf minst 30 h i veckan plus mina extrapass. Det känns verkligen underbart. Det är så skönt å bli uppskattad på ett arbete för en gångs skull. Jag är faktiskt glad att jag fick sparken från Torget, annars hade jag säkert varit kvar där och jag hade inte fått träffa dom underbara människorna på Lek & Bus.

Idag är det underbart väder ute. Jag står vid fönstret och ser ut och känner bara hur jag vill ut, men vad har jag gjort idag... kollat på film. Nu ska jag faktiskt ta mig ut och gå en promenad. Min huvudvärk kanske försvinner också om jag får i mig lite frisk luft.

Det känns som om mitt liv är på väg åt rätt riktning nu. Jag känner mig verkligen lycklig. Visst, klart man har sina dagar då man inte är världens gladaste, men jag är fortfarande lycklig.

Nu ska jag ut och bara njuta! Ser ni mig, säg hej!