Spinning

Det är snart dags för mitt första spinningpass. Vi får se hur det går. Jag känner på mig att det kommer bli riktigt jobbigt eftersom jag inte har tränat på några år. Det ska blir kul iaf. Jag funderar på om jag ska skaffa kort på friskis och svettis. Om Linda också ska göra det blir det ju kanon. Då har man nån som drar iväg en. Det skulle vara skönt å komma igång... men det är ju det, å komma igång.

Dags å röra på sig!

Ta ta

25års-fest

Jag och Linda hade vår efterlängtade 25års-fest i lördag och det var så himla kul. Min syster ställde upp med en massa och jag är glad att hon gjorde det. Tror faktiskt inte vi kunde ha haft en bättre fest. Dj:n tyckte jag var riktigt bra också. Han spelade bra musik och folk dansade på bra. Det var lite stressigt i början för jag var rädd att folk skulle banga, Dj:n inte skulle dyka upp och att det skulle bli tråkigt, men allt gick som på räls. Folk kom igång efter lekarna som jag hade fixat ihop. Jag hoppas verkligen att folk hade lika roligt som jag hade. Det var många som kom fram och sa att det var roligt iaf. Om inte annat så var det ju en annorlunda fest. Ingen vanlig hemmafest som det alltid blir. Jag saknade vissa personer där. Vissa kan jag förstå att dom inte kom, andra inte... Den här festen betydde mycket för mig för jag har aldrig haft nån sån riktigt fest och nu fick jag äntligen det!
Det enda som var lite jobbigt var dagen efter när vi var tvungna å städa undan allt. Flaskor överallt och det stank öl för att folk hade spillt så mycket. Sen var det några som hade spillt ut chips på golvet och trampat på det... det var ju inte sådär himla kul.
Jag trodde det skulle vara kallare också så jag försöker säga till alla och ta med sig ordentligt med kläder. Efter att folk hade fått i sig lite alkohol började dom ta av sig istället, inkl jag. Jag älskar verkligen min klänning som jag köpte till festen. Jag vill använda den igen men nu har ju alla redan sett mig i den så det är ju inte så kul.
Det blev en del alkohol, dricka, korv och bröd över. Har försökt ge bort det mesta till folk som vill ha. Mamma dök upp en sväng också när vi städade och det var ju väldigt passande. Hehe Hon fick 2 paket korv, korvbröd och sprit för hjälpen.
Jag och Linda fick mycket fina presenter också. Tack allihopa! Verkligen stort tack till alla som kom. Betyder jättemycket för mig.
Nu är det nog dags å sova. Jag är inte trött, har bara inget å göra. Haha
Natti natti